Industrilakering

Hos Dan Lak tilbyder vi industrilakering af højeste klasse. Vi lakerer både stål, aluminium, plast og træ, der trænger til at blive frisket op. Hos Dan Lak bruger vi altid en 2 komponent lak, der garanterer en hård og slidstærk overflade, der sikrer, at materialerne holder mange år frem. Industrilakering er det perfekte værktøj for din virksomhed, hvis I har brug for at give nyt liv til gamle materialer. Man behøver nemlig ikke at betale en formue for eksempelvis nye møbler eller skilte. Dan Lak klarer nemlig det hele med en omgang kvalitetslakering af dine industrivarer.

Hos Dan Lak er vi specialiserede i industrilakering. Vi leverer industrilakering til store som små virksomheder i alverdens forskellige partier. Har din virksomhed brug for lakering af kontorets møbler, er vi en trofast og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Vi lakerer og vedligeholder alt indenfor kontorinventar med mere. Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor. Hos Dan Lak har vi mere end 30 års erfaring med industrilakering, og netop derfor har vi nu fundet de helt rette metoder, der altid sikrer det bedste resultat for vores erhvervskunder. Der er nemlig ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten, når den kan fås til fornuftige priser. Med stor erfaring i bagagen garanterer vi de bedste resultater på markedet. Vi sætter kvalitet, fleksibilitet og hurtig levering i højsædet.

Har I spørgsmål angående, hvordan lakeringen virker, og om hvorvidt specifikke ting, kan blive lakeret på ny, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vejleder jer med glæde til at finde den helt rette løsning for jer og jeres virksomhed. Vores industrilakering kan være en hjælpende hånd, hvis din virksomhed står midt i en renovering eller blot ønsker at give kontorinventaret nyt liv. Dan Lak tilbyder industrilakering, da det er et fantastisk værktøj, der kan genanvende gamle materialer. Samtidig er industrilakering både billigere og bedre end at investere i nyt inventar til hele virksomheden. 


Klik på ”Få et tilbud på industrilakering” lige herunder, og så finder vi den helt rette pris i forhold til jeres ønsker og behov. Vi arbejder altid for at skabe flotte resultater, og netop derfor sætter vi stor pris på en tæt kundekontakt, hvor I hele tiden er med i processen. På den måde sikrer vi, at vores kunder altid går tilfredse fra et samarbejde med Dan Lak. Få et uforpligtigende tilbud ved blot et enkelt klik, og lad os hjælpe dig med en kvalitets omgang industrilakering, der kan give nyt liv til jeres erhvervsinventar.

Få et tilbud på industrilakering