Sprøjtemaling af møbler

Har du en gammel montanareol, PH-lampe, en 7’er stol eller noget helt fjerde, der trænger til en kærlig hånd? Så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder lakering og sprøjtemaling i særklasse, der kan give dine møbler et helt nyt liv. Vi tilbyder sprøjtemaling af stål, aluminium, plast og træ. Når vi lakerer vores kunders møbler, bruger vi altid en 2 komponent lak, der garanterer en hård og slidstærk overflade. Det giver møbler, der holder mange år fremad. Der er nemlig ingen grund til at gå ud og investere hele din opsparing på nye møbler, når det kan klares med en omgang kvalitetslakering eller sprøjtemaling hos Dan Lak.

Sprøjtemaling af diverse møbler er en måde, hvorpå du kan give nyt liv til gamle møbler. Vores yndlingsmøbler har det med at blive slidte gennem tiden, men det er ikke ens betydning med, at de nu skal erstattes med en nyere model. Sprøjtemaling kan få dine yndlingsmøbler til at se spritnye ud igen. Dan Lak er eksperter i, hvilke metoder, der er de helt rette til diverse forskellige møbler. Det kræver nemlig en dygtig specialist, når man arbejder med sprøjtemaling, hvis man ønsker et ordentligt resultat. Hos Dan Lak har vi over 30 års erfaring indenfor lakering og sprøjtemaling, og netop derfor kan du altid være sikker på, at vi leverer den højeste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, da vi ved, at vores kunder sætter stor pris på netop den gode kvalitet, når de handler med os.

Sprøjtemaling kan både bruges på stole, kommoder, reoler, borde og mange andre møbler. Sprøjtemaling kan bruges som et værktøj til at give et møbel en ny og spændende farve eller til at pifte den gamle maling op med et nyt lag. Hos Dan Lak har vi udviklet de bedste metoder, der altid sikrer fantastiske resultater, og netop disse metoder, vil vi gerne dele med dig.

Kontakt Dan Lak allerede i dag, hvis du vil have et tilbud på sprøjtemaling. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål om, hvordan sprøjtemaling fungerer, og hvorvidt det er den rette løsning for dine møbler. Tryk på ”Få et tilbud på sprøjtemaling eller lakering” lige herunder, og så kontakter vi dig. Hos Dan Lak prioriterer vi høj kvalitet og tæt kundekontakt, og netop derfor er vi en troværdig samarbejdspartner, når dine møbler trænger til en kærlig hånd.

Få et tilbud på sprøjtemaling eller lakering